Műszaki okok miatt visszafordult Budapestre a Wizz Air kedd esti Budapest-Milánó járata.

A Flightradar24.com élő radarképe szerint W6 2335-ös járat 20.10-kor szállt fel Budapestről, majd fél órával később, 32 ezer lábas utazómagasságon, a magyar-szlovén határ felett döntöttek a pilóták a visszafordulás mellett.

A HungaroControl lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a hajózó személyzet műszaki okok miatt fordult vissza Budapestre, de nem kért további segítséget.

A gép nem sokkal 21 óra előtt rendben leszállt Ferihegyen a 13R jelű pályán. A járatot a HA-LPL lajstromú, 11 éves Airbus A320-as teljesítette.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Wizz Air lapunk megkeresésére megerősítette a hírt. Mint írták, a W6 2335-ös számú járatát kiszolgáló repülőgép személyzete felszállás után technikai hibát észlelt, így visszafordultak és biztonságosan leszálltak a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, hogy nem tervezett karbantartási munkálatokat végezhessenek el a repülőgépen. A további késedelmek elkerülése érdekében a Wizz Air egy másik, rendelkezésre álló repülőgépet állított forgalomba. Az érintett utasok még a mai napon megérkeznek célállomásukra.