Olcsóbb, vissza nem téríthető árú jegykategóriát vezet be üzleti és prémium turista osztályán az Aeroflot. 

Fotó: Aeroflot

Új típusú, “alapdíjas” árkategóriával találkozhatnak az orosz nemzeti légitársaság ügyfelei a prémium osztályokon március 4-étől, amely vissza nem téríthető jegyeket jelent.

Üzleti osztályon az alapdíjas repülőjegy a szokásos szolgáltatásokat nyújtja, mint az ülőhely-választás, belépés reptéri várókba vagy 32 kilós feladott poggyász, de köszönhetően annak, hogy az utazási feltételek nem rugalmasak, az új tarifa olcsóbb. 

Prémium turista osztályon (Comfort Class) az alapdíjas repülőjegy ingyenes ülőhely-választást, 23 kilós feladott poggyászt, további csomagok esetében kedvezményes díjakat biztosít.

A légitársaság jelenleg hét különböző viteldíjat kínál járatain: Economy Lite, Economy Classic, Economy Flex, Comfort Classic, Comfort Flex, Business Classic és Business Flex, amelyek közül ingyenes pénzvisszatérítés csak a Flex típusok esetében lehetséges, a többinél vagy nem lehetséges, vagy fizetni kell érte.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A most bevezetett új típusú viteldíjak a légitársaság leányvállalatainál, a Rossiya Airlinesnál és Auroránál is elérhetők lesznek.