A szövetségi nyomozók elé került az a férfi, aki a beadott panasz szerint a Southwest Airlines Seattle-Phoenix járatán többször is önkielégítést végzett női utastársa mellett.

A Daily Beast amerikai lap a bírósági beadvány alapján számolt be a furcsa esetről. E szerint Antonio Sherrodd McGarity a 11F ülésen ült, és már nem sokkal a felszállás után letolt nadrággal kezdett önkielégítésbe, amit ráadásul nem is próbált leplezni a mellette ülő nő elől, aki viszont később panaszt tett ellene. Amint észrevette, hogy a férfi mit művel, bizonyíték gyanánt lefényképezte a szeméremsértő viselkedést.

Elmondása szerint a férfi, miután többször is önkielégítést végzett, elaludt, a nő ekkor kérte a személyzettől, hogy ültessék át máshova, majd be is számolt az esetről a légiutas-kísérőknek.

A landolás után a pilóták értesítették a phoenix-i hatóságokat, akik őrizetbe vették és kihallgatták a férfit. Ekkor azt mondta az FBI nyomozóinak, ő megkérdezte a nőt, hogy nem bánná-e, ha önkielégítést végezne, és szerinte azt a választ kapta, hogy „nem érdekli”.

A lapnak küldött reagálásában a Southwest Airlines szóvivője elismerte, hogy a 3814-es járaton volt egy rendbontó utas, akit azonnali hatállyal és örökre kitiltottak a légitársaság minden járatáról.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Arról nem tudni, hogy a hatóságok vádat emeltek-e a férfi ellen, és arról sem, hogy milyen büntetésre számíthat.