Thailand in summer elnevezésű programja keretében thai napokat szervezett április 20-29 között a Thai Turisztikai Hivatal, hogy a magyarok ne csak télen, de tavasszal – nyáron is látogassák Thaiföldet. Egy szerencsés nyertes ötcsillagos utazást nyert.

Az Aréna plázába szervezett kitelepülésen lehetett a Cewe jóvoltából fotókat készítettek a résztvevőkről, illetve a Samsung VR szemüvegével a látogatók úgy érezhették, hogy valóban Thaiföldön vannak.

A rendezvény keretében belül egy nyereményjáték is futott: bárki, aki minimum 20.000 Ft értékben vásárolt a plázában és a blokkot bemutatta a rendezvény hostesseinek, illetve megadta adatait és feliratkozott a Neckermann és a Qatar Airways hírlevelére, sorsoláson vehetett részt.

A fődíj egy darab kétszemélyes utazás volt a thaiföldi Phuketre. A repülőjegyeket a Qatar Airways, míg az ötcsillagos hotelben történő szállást a Thai Turisztikai Hivatal biztosítja.

A sorsolás május 9-én a Budapest Marriott Hotel-ben történt, ahol a sajtó és a szervezők jelenlétében kisorsolták a nyerteseket. A fődíjat Berki Gréta nyerte. Továbbá öt szerencsés a Buddha Origin étterem által felajánlott vacsora lehetőséget nyert.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A Fotón B-J: Csajághy Péter, ügyvezető, Thaiturizmus Utazási Iroda Kft., Hideg Tamás, Project Manager, Tourism Authority of Thailand, Ali Marzouki, Marketing Director – Hungary, Slovakia and Czech Republic, Tourism Authority of Thailand, Bárdos Szilvia, Marketing Manager, NUR Neckermann-utazás Szolgáltató Kft., Sárik Tamás, Sales Manager – Hungary and Slovakia, Qatar Airways, Szabó Petronella, Marketing and E-commerce Executive, Qatar Airways (Forrás: Qatar Airways)