Prémium várót nyitott a Qatar Airways a szingapúri Changi-reptéren, amely minden eddiginél impozánsabb belsővel és továbbfejlesztett kínálattal debütált. 

A Qatar Airways egyre növekvő portfólióval rendelkezik a prémium várók terén a legfontosabb piacain: Londonban, Párizsban, Bejrútban és Bangkokban is található egy-egy arab stílus-ihlette lounge, a legújabbat pedig a világ legjobb repterén nyitotta meg a légitársaság. 

Forrás: Qatar Airways

A 700 négyzetméteres váróban egyszerre 85 utas fér el. A reggel 7.30-tól éjjel 2-ig nyitva tartó lounge a Qatar üzleti utasai számára kifinomult, kellemes környezetet nyújt, amelyet modern arab design elemekkel dobtak fel.

A lounge bejáratát letisztult stílus jellemzi, fekete asztalon egy csokor fehér orchidea fogadja a vendégeket. A társalgó falait növényi minták díszítik, amelyet Szingapúr növényzet és kertészet iránti affinitása ihletett. 

Különböző preferenciájú vendégek igényeihez igazítva a társalgóban hét ülősarok található, amelyek között helyet kap egy söröző, egy Martini bár és egy bisztró is. A svédasztalos nemzetközi ételkínálat mellett a lounge saját konyhával rendelkezik, ahol mindig frissen készítik el a megrendelt ételt.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A nyugodt környezetben pihenni vágyó vendégek a hangszigetelt “csendes kapszulákban” (Quiet Pod) foglalhatnak helyet, amelyek olvasólámpával és univerzális töltőaljzatokkal vannak felszerelve.

Az újonnan megnyitott lounge a légitársaság jövőbeli exkluzív váróinak mintapéldányaként szolgál. A légitársaság célja ezzel az, hogy az üzleti váróinak szolgáltatásait minél inkább az első osztályú lounge-ok színvonalára emelje.

Forrás: Qatar Airways