A Malév honlapján mától megtekinthető a légitársaság repülőgép-festési pályázatára beküldött legjobb festési tervek. Szavazásra is lehetősége nyílik a honlapra látogatóknak, akik sorsoláson vehetnek részt, a közönségdíjas győztest pedig szintén értékes nyereményekhez juttathatják.

A Malév a nyár derekán hirdette meg pályázatát az egyik Q400-as típusú repülőgép festési tervének elkészítésére. Az első forduló határidejének lejártáig több mint 150 pályamű érkezett a légitársasághoz, ezt követően pedig a zsűri döntött arról, hogy melyik az a húsz ötlet, mely továbbgondolásra érdemes. Miután a festésre váró repülőgépet személyesen is szemügyre vették a pályázó fiatal művészek, újabb ötletekkel gazdagabban láthattak neki a tervek véglegesítésének.

Az utazóközönség és valamennyi érdeklődő a mai naptól kezdődően a légitársaság honlapján tekintheti meg a legjobb húsz végleges pályamunkát, ahol szavazatát is leadhatja a számára legkedvesebb alkotásra. A legtöbb szavazattal rendelkező terv készítője közönségdíjat kap; egy teljes évre szóló Aero Magazin előfizetést, valamint sétarepülést, a különleges és nosztalgikus hangulatot idéző Po-2 típusú repülőgép fedélzetén. A szavazók között pedig a légitársaság egy két főre szóló európai Malév-repülőjegyet sorsol ki.

A zsűri október elején választja ki a győztes pályamunkát, amely a Malév flotta HA-LQD lajstromjelű Q400-as repülőgépét díszíti majd. Szavazni itt lehet: http://www.malev.hu/szavazas

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!