A Debreceni Nemzetközi Repülőtér terminál épületeiben található három repülőtéri büfé üzemeltetésének ellátására, valamint repülőtéri transzferszolgáltatás üzemeltetésére írt ki pályázatot a Debrecen International Airport Kft.

A Repülőtér célja olyan transzferszolgáltatást üzemeltető partnercég kiválasztása, a Debreceni Nemzetközi Repülőtérről repülőtéri transzferszolgáltatást üzemeltet vagy címre, vagy körjáratok formájában Debrecen közigazgatási területén belül, kívül és az országhatáron túlra is minden induló és érkező járat vonatkozásában, valamint igény esetén gondoskodik a PRM, azaz mozgásukban korlátozott utasok szállításáról is.

A pályázóknak mínium 5 éves közúti személyszállítási tapasztalattal kell rendelkeznie és a szolgáltatás ellátására személyszállításra vizsgáztatott, 5 évnél nem régebbi első forgalomba helyezésű, klimatizált, GPS nyomkövetővel ellátott járműveket kell biztosítania. Ezen felül a nyertes pályázónak a hatóság által előírt, utasokra és csomagokra kiterjesztett felelősségbiztosítást kell kötnie és PÁV II, Személygépkocsis- Személyszállító hatósági vizsgával rendelkező sofőröket kell alkalmaznia.

A repülőtér a kiválasztott partnerének éves jogdíj fizetése fejében kizárólagosságot biztosít, plusz a nyertes pályázónak a repülőtéren minimum három parkolóhelyet is bérelni kell. A nyilvános, egyfordulós pályázatok beadási határideje 2019. április 2.

Még lehet pályázni a reptéri büfék üzemeltetésére is

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A nyilvános, többfordulós pályázat keretében a három repülőtéri büfé üzemeltetésére és a koncessziós partneri kapcsolat létrehozására keres jelentkezőket a debreceni reptér üzemeltetője.

A terminál földi oldalán működő büfét illetően a bérlő köteles a nyitva tartást folyamatosan biztosítani napszaktól függetlenül, minden olyan időszakban, amikor a Debreceni Nemzetközi Repülőtér nyitva van. A terminál biztonsági területén a Schengen belső induló és Schengen külső induló zónákban található két büfének akkor kell nyitva lennie, amikor utas tartózkodik vagy tartózkodhat az adott terminál-zónában, e büféknek a járat indulás előtt minimum 2 órával ki kell nyitnia.

Mind a három büféegységben a jelenlévő személyzet közül minimum egy főnek legalább középfokú angol nyelvvizsgával vagy nyelvvizsga hiányában azzal egyenértékű angol nyelvtudással kell rendelkeznie. Alapszintű angol nyelvtudás minden munkatárs számára előírás.

A nyertes pályázónak bérleti díjat, és havi nettó bevétele után százalékos részesedést kell fizetnie, utóbbinál egy minimumösszeget is meghatározott a reptérüzemeltető.

A három büfé üzemeltetésre csak együttesen lehet pályázni. Pályázónak igazolnia kell továbbá, hogy legalább 2 éve üzemeltet vendéglátóipari egységet. A pályázatokat március 18-ig kell benyújtani.

A teljes pályázati dokumentációk a reptér honlapján érhetőek el.