Speciális festésű repülőgépet avatott fel a Delta, amelyen a több mint 90 000 dolgozója nevéből összeállított “köszönjük” felirat szerepel.

A légitársaság 1,6 milliárd dollárnyi nyereségrészesedést oszt ki, elismerve a munkavállalói által elért kiemelkedő eredményeket. Az amerikai székhelyű vállalatok között rekordernek számító összeg 16,7 százalékos, azaz kéthavi kifizetést jelent az arra jogosult dolgozók számára.

A légitársaság a juttatás legnagyobb részét, 571 millió dollárt a székhelyén és fő csomópontján, Atlantában dolgozók között osztja szét. 

Forrás: Delta

A múlt héten Atlantában tartott ünnepségen a Delta vezetői jelképesen, mégis ténylegesen fejezték ki hálájukat a munkavállalóknak: különleges festésű Airbus A321-est mutattak be, amelyen a “köszönjük” felirat a légitársaság több mint 90 000 dolgozója nevéből áll össze. 

Az egyedi feliratot a Delta munkavállalói tervezték meg és gyártották le. A felirat 48 egyedi matricalemezből áll, ezek összeállítása több mint egy hetet vett igénybe a Delta Tech Ops nyomdájában és hangárjában.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

“Csodálatos volt ezen a projekten dolgozni” – mondta el Joel Freeland, a Tech Ops egyik munkatársa, hozzátéve, hogy az ötlet a vállalaton belül született meg, és az alkalmazottak közös munkájának köszönhetően vált valósággá.

A Delta ugyanezen a napon jelentette be azt is, hogy egymilliárd dollárt fektet a légiközlekedés fenntarthatóságát célzó projektekbe, és hogy kiemelt feladatának tartja a világ első, teljesen karbonsemleges légitársaságává válni.