Steaket sütött egy repülőgép WC-jében egy felvétel szerint egy utas, aki TikTok videóival szerez magának néhány másodpercnyi hírnevet. Senki ne csinálja utána!

A videóhoz hozzáfűzte a feltöltője: nehezményezi, hogy nem szolgálnak fel meleg ételt a járaton, ezért találta ki ezt a megoldást.

Az eredeti felvételen az látható, amint a férfi elhelyez és meggyújt egy dobozos égőpasztát egy repülőgép mosdójában található WC-csészében, az ülőkére fektetett alutálcán pedig megsüt egy szelet steaket.

Az eset egy Delta Connection regionális járat fedélzetén készülhetett a videón látható részletek alapján.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A videó hamar nagy nézettséget ért el, és komoly indulatokat váltott ki, ezért végül eltávolította a készítője. A felvételt a Southwest légitársaság is megosztotta a Twitteren azzal, hogy senki ne csinálja utána, majd ők is törölték a posztot.

A férfi később közzétett egy másik videót, amelyen leleplezi, hogy a tüzet egy ledes fényforrással imitálta, a felvételt csak összevágta, hogy úgy tűnjön, mintha ott sütötte volna a húst.

Ha tényleg tüzet gyújtott volna repülés közben, akkor komoly veszélynek tette volna ki magát és a többi fedélzeten tartózkodót a “TikTok-sztár”, akinek komoly büntetéssel és a repüléstől történő eltiltással kellett volna szembenéznie.

A büntetést viszont így is megérdemelné, mert ötletet adott a hasonló, az öt perc hírnévért folyamatos egymásra licitálás kényszere alatt álló őrülteknek.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!