Nagyon rossz viccet eszelt ki az a 21 éves fiatal utas, aki a sálját az arca elé húzva készített szelfiket a repülőgép fedélzetén, majd terrorizmussal kapcsolatos feliratokat írt hozzájuk, és Snapchaten küldte el a barátainak.

Azt nagyjából mindenki tudja már, hogy bombával vagy terrorizmussal viccelődni repülőn vagy reptéren nem csak rossz ötlet, de nagyon komoly következményeket is von maga után, hiszen az utas perceken belül a rendőrségen találhatja magát.

Így járt a 21 éves Yogvedant Poddar is, aki a Jet Airways egyik járatán utazott volna Kalkuttából Mumbaiba, ám még felszállás előtt az utastársai jelentették a személyzetnek, hogy gyanúsan viselkedik.

A fiú a sálját az arca köré csavarta, így készített magáról képeket, melyeket a Snapchat nevű alkalmazással küldött tovább a barátainak. A mellette ülő utas szerint az egyik képhez azt a szöveget írta: “Terrorista a fedélzeten, elpusztítom a nők szívét”.

Jet Airways személyzet (a kép illusztráció)

A gép még a futópályán visszafordult, Poddart pedig azonnal visszakísérték a repülőtérre, ahol őrizetbe vették. A helyzetén rontott az is, hogy nem volt hajlandó megmutatni az általa készített fényképeket.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A 21 éves utas, aki egyébként a barátaival utazott volna, azt mondta a rendőröknek, hogy csupán viccelt, annak ellenére, hogy az köztudott, hogy az efféle viccek manapság nagyon súlyos következményekkel járhatnak.

A csomagját eltávolították a repülőgépről, majd átvizsgálták, azonban nem találtak benne semmi gyanúsat.

A Jet Airways gépe végül több, mint egy órás késéssel tudott felszállni, természetesen a vicces kedvű utas nélkül.