Jellemzően a téli hónapokban a legolcsóbbak a fapados repülőjegyek, ez most sincs másképp: íme, néhány úti cél, ahová akár tízezer forint alatt el lehet jutni Budapestről.

Brüsszel vagy Brugge

Mindkét belga város könnyen megközelíthető Brüsszel fapados repteréről, a Charleroi-ról, ahová halomban állnak a tízezer forint alatti retúr repülőjegyek  januárban és februárban a Ryanairnél és a Wizz Airnél is. Belgium ugyan nem tartozik a melegebb európai országok közé, ennek ellenére érdemes meglátogatni télen is, hiszen ez akár szabadnap nélkül is megoldható, a két fapados menetrendjének köszönhetően. Január 17-19 között például csak 6500 forintba kerül a repülőjegy a Ryanairnél.

Poznań

A Ryanair új célállomásai között szereplő Poznańba ajánlott decemberben elutazni, ugyanis így a hangulatos karácsonyi vásárról sem maradunk le. A városban december 7-8 között kerül megrendezésre a Nemzetközi Jégszobor Fesztivál, ahova a világ minden tájáról érkeznek művészek és érdeklődők. Szerencsére pont erre a periódusra olcsó a retúr repülőjegy Budapestről: december 6-9 között csupán 8500 forintba kerül.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Róma

Róma a téli hónapokban is tökéletes városnézésre, hiszen az olasz fővárosban télen sincs túl hideg, látnivalóból pedig nincs hiány. Ilyenkor ráadásul kevesebb a turista is, így rövidebb sorban állásra lehet számítani. Január 18-21 között 6400 forintba kerül a repülőjegy ha Wizz Discount Club-tagságunk van, de anélkül is csupán 12 800 forint. 

Cagliari

Fürödni ugyan nem, de gyönyörködni télen is lehet Szardínia csodálatos tengerpartjaiban, így a sziget a hidegebb hónapokban is jó választásnak bizonyulhat. Az átlagos hőmérséklet januárban és februárban 10-15 fok között váltakozik. Január 15-19 között 7500 forintba kerül a retúr repülőjegy a Ryanairnél.

Képek forrása: pixabay