Adománygyűjtéssel több mint száz gyermek iskolakezdését támogatta idén a HungaroControl, az adományokat csütörtökön vette át az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

A magyar légiforgalmi szolgálat az AIRportalhoz eljuttatott közleménye szerint csatlakozott az Ökumenikus segélyszervezet felhívásához és és adománygyűjtést szervezett, hogy minél több rászoruló családnak segítsen az iskolakezdés idején. Tolltartók, ceruzák, füzetek és rengeteg hasznos tanszer gyűlt össze, amely a gyerekekhez került.

A légiforgalmi irányítók összefogásának köszönhetően összesen több mint 100 gyermek iskolatáskáját tudta a HungaroControl megtölteni az iskolakezdés előtt, az adományokat Gáncs József, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója vette át Lakatos János légiforgalmi irányítótól, a CONTROL Magyar Légiforgalmi Irányítók Szakszervezete elnökétől.

Forrás: HungaroControl

Az átadáson részt vett egy család is, akik az adományon kívül látogatást tehettek a HungarControl irányítótermébe.

Az Ökumenikus Segélyszervezet 2019-ben már nyolcadik alkalommal indította el „Iskolakezdés együtt!” pénzadománygyűjtő kampányát, azzal a célkitűzéssel, hogy együtt ezer rászoruló gyereknek segítsenek.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.