A mai európai trendeknek megfelelő, letisztult, és nem utolsó sorban Lufthansa-konform új arculatot mutatott be az olasz Air Dolomiti regionális légitársaság.

Forrás: Air Dolomiti

Az Air Dolomiti repülőgépein mostantól hangsúlyosabban jelenik meg a tulajdonos Lufthansa-csoport logója. Az olasz regionális légitársaság jelenleg 12 Embraer E195-ös repülőgépet üzemeltet, döntően a müncheni repülőtérről, a Lufthansának teljesítenek regionális és ráhordó járatokat.

Az új festés elsőként a légitársaság I-ADJO lajstromjelű E195-ös repülőgépére került felfestésre.

Az arculatban e korábbi két zöldes-kék színárnyalatból csak az egyik maradt meg, a géptörzsről elhagyták az íves vonalakat. A logó változatlan maradt és az “Ad Astra” felirat került a gép hasára.

Amint korábban megírtuk, a Lufthansa-holding  százmillió eurót ad az Air Dolomiti fejlesztésére, az olasz regionális légitársaság csaknem kétszeresére növekedhet, így erősíteni tudja a müncheni és frankfurti ráhordó szerepét.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Air Dolomiti: new livery 2019

There are those moments where you stop for a moment and realise how far you've come.And suddenly the most difficult path done with the right travel mates seems so smooth. And one day you just don't believe how far you've gone…#AirDolomiti #Settimocielo #AdAstra

Közzétette: Air Dolomiti – 2019. január 9., szerda

Összehasonlításul: Ilyen volt az Air Dolomiti korábbi festése. (Fotó: AIRportal.hu)