Bemutatta új formaruháit a Saudi Arabian Airlines, amelyekkel az utasok először a párizsi és londoni járatokon találkozhatnak.

A szaúdi légitársaság új formaruháinak dizájnja a közlemény szerint a kabin megújult arculatát és a cég vendégszeretetét tükrözi, egyúttal képviseli a Saudia elmúlt évekbeli globális terjeszkedését is.

Az új formaruhákon visszaköszönnek az ország színei és kultúrája is, például a színek (a lila, a bézs, az arany és a királykék árnyalatait alkalmazták), a minták és a női utaskísérők kendője is ezeket tükrözi.

A Saudia új formaruhái (Forrás: Saudia)

Az új formaruhák első fázisban a kabinszemélyzet számára készültek el, később pedig a földi kiszolgálók is új uniformist kapnak. A légitársaság szerint a ruhák kényelmesek, könnyen viselhetők és tartósak.

Az új öltözettel kezdetben a Heathrow és a Charles de Gaulle repülőterekre induló járatokon lehet találkozni, a többi útvonalon 2021 közepéig vezetik be.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Szaúd-Arábia mostantól könnyebben elérhető célpont minden utazó számára, ugyanis a királyságban bevezették a turista vízumot, melyet nagyjából 24 ezer forint értékű szaúdi riálért magyar állampolgárok is megszerezhetnek.