A Wizz Air új funkciót vezetett be mobilalkalmazásában, amely lehetővé teszi ügyfeleinek, hogy a járatok áráról szóló értesítéseket kapjanak.

Fotó: Wizz Air

A légitársaság mobilalkalmazását használók mostantól öt kiválasztott útvonalat jelölhetnek meg, amelyek jegyárainak változásáról az applikáció értesítést küld.

Ennek segítségével az utasok azonnal jegyet vehetnek, ha annak ára emelkedni vagy csökkenni kezd.

A funkció belépés után érhető el, ha a felhasználó engedélyezi az „Árértesítés” lehetőséget.

Az alkalmazás naponta egyszer küld push-értesítést a repülőjegy aktuális áráról, majd amint a nyomon követett járat felszállt, az ahhoz kapcsolódó beállítás automatikusan törlődik.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

„A WIZZ-nél tisztában vagyunk azzal, hogy az utasok a megfizethető járatokat keresik az utazásaik megtervezésekor, ezért is fontos nekünk, hogy az iparág legalacsonyabb viteldíjait kínáljuk. Az applikáció árértesítő funkciója lehetővé teszi a Wizz Air ügyfeleinek, hogy az okostelefonjukra küldött frissítésekkel a lehető leghamarabb értesüljenek a legkedvezőbb ajánlatokról. Tudjuk, hogy az utazni vágyók már javában arról álmodoznak, hova repülnének a korlátozások feloldása után, ezért az új funkció bevezetésével lehetővé tesszük, hogy a lehető legjobb ajánlatok közül válogathassanak nálunk” – mondta Radó András, a Wizz Air szenior kommunikációs menedzsere.