Comfort néven vezetett be a spanyol légitársaság új tarifakategóriát, amely nagyobb biztonságot nyújt az utasoknak a járvány alatti időszakban.

Az Iberia az újdonságot a turista osztály utasainak kínálja, akik „nagyobb kényelmet és rugalmasságot keresnek ezekben a bizonytalan időkben” a cég közleménye szerint.

A Comfort jegytípus a légitársaság összes útvonalán elérhető, és teljes mértékű visszatérítést kínál a hosszú távú járatokra, ha az ügyfél 15 nappal az utazás előtt törli a foglalást, a rövidtávú és belföldi járatokon a jegyár 80 százalékát térítik meg.

A vásárláskor az utasoknak lehetőségük van ülőhelyet foglalni, amelyet belföldi és Európán belül járatok esetében a nagyobb lábtérrel rendelkező (XL) sorokba is megtehetnek. Emellett az utasok a jegyfoglaláskor megkapják beszállókártyájukat, amellyel elsőbbségi beszállás is jár, valamint 15 nappal az utazásuk előtt, egy alkalommal módosíthatják foglalásukat pótdíjmentesen.

Fotó: AIRportal.hu

A Comfort az eddig kínált jegytípusokat egészíti ki. Az Iberia kínálatában megtalálható a legversenyképesebb árú Basica, amellyel egyetlen kézipoggyász vihető a fedélzetre, az Optima tarifa egy darab feladott poggyásszal és ingyenes ülésválasztással az indulást megelőző 24 órában, valamint a Flexible, amely az Optima lehetőségeit a foglalások korlátlan módosításával egészíti ki.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!