A Qatar Airways Európában és Amerikában indította el először ‘Beyond Business’ céges ösztönző programját. Az új programban új valuta, a Qrewards pont került bevezetésre, amely lehetővé teszi az üzleti utazók számára a program által kínált exkluzív előnyök kihasználását. A globális bevezetésre később, a 2019-es év végéig kerül sor – közölte lapunkkal a légitársaság.

Frissítés: Március 15-ig meghosszabbították a kedvezményes regisztrációt

 

“Ünnepelje velünk programunk elindulását! Ha március 15-ig regisztrál, egy héten belül 3000 bónusz Qrewards pontot írunk jóvá számlájára.” – közölte a Qatar Airways.

Forrás: Qatar Airways

A Beyond Business program keretében a kis- és középvállalkozások értékes Qrewards pontokat gyűjthetnek, amit a Qatar Airways 160+ úticéljának bármelyikére beválthatnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Más programokkal ellentétben, ahol a beváltás csak bizonyos járatokra és időszakokra lehetséges, a Beyond Business program keretében az üzleti utazók a Qrewards pontokat bármely Qatar Airways járaton felhasználhatják – a szabad helyek függvényében.

A program három szintje biztosítja, hogy a cégek gyorsan hozzájussanak az olyan exkluzív előnyökhöz, mint az elsőbbségi beszállás, a Privilege Club Gold státusz vagy a reptéri várók igénybevétele.

“Mint megannyi cég globális légi fuvarozója, felismertük az exkluzív vállalati ösztönző program fontosságát. Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk ‘Beyond Business’ programunkat, amely a kis- és középvállalkozásoknak kínál exkluzív előnyöket” – mondta el Akbar Al Baker, a Qatar Airways vezérigazgatója.

Az új, teljes körű szolgáltatást nyújtó portál egyszerűvé teszi a regisztrált felhasználóknak a Qatar Airways repülőjegyek foglalását, a Qrewards pontok beváltását, illetve az oldal segítségével könnyen nyomon követhető  az utazásra felhasználható keretösszeg is. További információk a program weboldalán érhetők el.