Október 28-tól – a téli időszámítás beköszöntével – a KLM új exkluzív Rituals termékekkel, az úgynevezett Amszterdam Kollekcióval kényezteti el utasait. A termékcsalád kifejezetten a KLM ügyfeleinek készült, és olyan kozmetikumokat tartalmaz, amelyek hozzájárulnak az utazás alatti és utáni pihentető állapothoz – közölte lapunkkal a holland légitársaság.

Forrás: KLM

Az Amszterdam Kollekciót a Távol-Kelet és a Nyugat találkozása ihlette: az illatokban a holland tulipánmezők és a japáncintrom köszönnek vissza, a termékek küllemét és tapintását pedig Gerrit Pietersz Kam “The vase with lid” elnevezésű vázája inspirálta.

A vázán – amely 1969 óta a Rijkmuseum tulajdonában – található ágakat és virágokat ázsiai kerámiákról és textilekről mintázták.

A különleges Rituals termékek október 28-án, vasárnap mutatkoznak be a KLM járatain.

Riuals termékek az Economy és a Business osztályon

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az új Rituals kozmetikumok kizárólag a KLM járatain érhetők majd el.

Az Economy osztályon kézápoló szappan, míg a Business osztályon testápoló, hajzselé és testpermet is várja majd az utasokat a mosdóban.

Az ügyfelek emellett egy stílusos arcápoló és szájbalzsam csomagot is kapnak.

Tulipán és yuzu

A tulipánok közismertek bőrápoló- és puhító hatásukról, valamint segítenek megelőzni a bőr öregedését. A yuzut – avagy japáncitromot – citrusfaként és gyümölcsként is ismerhetjük. A yuzu rendkívül tápláló: húsa gazdag az antioxidánsokban, levét pedig gyakran használják fájdalomcsillapítóként és nyugtató hatásáért.

A KLM és a Rituals együttműködése egy újabb lépés, hogy a KLM utasainak mindig emlékezetes és kellemes utazása legyen, és hozzájárul ahhoz, hogy az ügyfelek felfrissülten, kipihenten és energikusan érkezzenek meg a desztinációkhoz.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!