Kifejezetten a hosszútávú járatok utasainak szóló új várót nyitott az Air France a párizsi Orly repülőtér 3-as terminálján.

A 720 négyzetméteres területet a légitársaság üzleti osztályára jegyet váltó utasok, illetve a Flying Blue törzsutas-program Elite Plus tagsági szintjével rendelkező ügyfelek vehetik igénybe. Az Air France emellett járatainak business class osztályán is új kabinberendezést mutatott be.

Forrás: Air France

Az Air France exkluzív várót kívánt létrehozni, kifejezetten a New Yorkba, Algírba, Guadeloupe-ra, Martinique-ra és Réunionra utazók számára.

Forrás: Air France

A váró 120 ülőhelyet, ülőfülkéket, étkezőasztalokat és relaxációs foteleket is biztosít. Elérhető benne egy pezsgő-bár francia márkákkal, különleges bor- és rumkínálat, egy édes péksüteményeket kínáló pult, valamint friss gyümölcsök. A büfémenü hideg ételeket, húsokat és sajtokat tartalmaz, míg a kioszkban levesek és saláták is választhatók.

Az exkluzív váróban található továbbá egy kábel nélküli okostelefon-töltőkkel felszerelt co-working terület azoknak, akik utazás közben is dolgoznának, valamint zuhanyzók is igénybe vehetők.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Egy privát helyiség extra ülőhelyekkel kifejezetten az Air France Ultimate-tagok számára van fenntartva.

A lounge minden nap reggel 7 és este 9 között tart nyitva, a légitársaság turista és prémium turista osztályra jegyet váltó utasainak extra díj ellenében szintén elérhető.