Az Air France új prémium váró kialakítását tervezi, amely a párizsi Charles de Gaulle-repülőtér F2-es terminálján nyílik majd meg az év végén.

A prémium váró tervezőpárosa, Patrick Jouin és Sanjit Manku elárulták, hogy a váró „tökéletes, lélegzetelállító és teljesen egyedülálló” lesz.

A lounge az Air France üzleti osztályú utasainak és a Flying Blue Elite Plus tagsági szinttel rendelkezőknek lesz elérhető, akik a repülőtérről, illetve ott csatlakozva utaznak schengeni országokba vagy belföldi járatot vesznek igénybe.

A 3500 négyzetméter alapterületű létesítmény az F2 terminál két beszálló zónájának közepén helyezkedik majd el, és a tervek alapján nagy terekkel, valamint hatalmas üvegablakokkal várja majd az utazókat.

Forrás: Air France

„A társalgó közepén egy hatalmas, ívelt ablakot helyezünk el, amely nem csak a forgalmi előtérre nyújt kilátást, de az égbolt felé is, azt az érzést nyújtva, mint ha az utas egy buborékban lenne a repülőtér szívében. Olyan helyet terveztünk, amelyet a vendégek a nap bármely szakában élvezhetnek” – mondta el a tervezőpáros.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Forrás: Air France