Szeptember 1-jén újra megnyitotta Heathrow 5-ös terminálján és New York – JFK-n az első osztályú utasokat kiszolgáló Concorde Room exkluzív váróit a British Airways.

A 2020 márciusa óta zárva tartó két létesítmény újranyitásával a brit légitársaság új koktél-menüket is bemutatott, amelyek megalkotására a Mr Lyan (Ryan Chetiyawardana) néven ismert híres mixert kérték fel.

Az új menüben hét új ital választható, amelyből kettő tiszteleg a British Airways történelme előtt, az egyik Lynne Barton, a légitársaság első női pilótája, a másik pedig Bill Lawford, a British Airways 1919-ben szolgálatba állt első pilótája nevét viseli.

A várókban bevezették a „Your Menu” nevű digitális újítást is, amellyel a vendégek QR-kódos azonosítással, a saját mobileszközükön az asztalukhoz rendelhetik a kiválasztott ételeket és italokat.

Ehhez kapcsolódó hír, hogy bár a British Airways úgy tervezte, télen több útvonalon újra forgalomba állítja az Airbus A380-asokat (Dubaj, Johannesburg, Los Angeles, Miami, San Francisco és Szingapúr), a legújabb menetrendfrissítés szerint a kétszintes óriásgépek mégsem fognak közlekedni az idei téli időszakban.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.