Az ausztrál nemzeti légitársaság szóvivője is megerősítette, hogy a vállalat 94-es számú járata, mely eredetileg Los Angeles és Melbourne között közlekedik, egy vízvezeték eltörése miatt volt kénytelen visszafordulni az amerikai repülőtérre értesült a news.com

Az incidens alatt az utasok és a személyzet testi épsége nem volt veszélyben, sőt a légiutaskísérők a lehető leghatékonyabb módon igyekeztek a kabin elárasztott részein ülő utasokat átirányítani a géptörzs másik végébe, ahol takarókat biztosítottak az elázott utazók számára.

A repülőgép nem sokkal este 11 óra után szállt fel Los Angelsből, ám a veszélytelennek tűnő, ámde annál kellemetlenebb csőtörés után a kapitány jobbnak látta visszafordulni a nyugati parti város repülőterére.

Az internetes közösségi oldalakon máris elkezdtek terjedni az utasok által készített fotók, melyeken tisztán látszik, hogy a repülőgép folyosója szinte el van árasztva az ivóvizet szolgáltató vezetékekből folyó víz által.

Egy turistaosztályon ülő hölgy is közzétett egy képet, mely alapján azt lehet feltételezni, hogy a kabin felső részén végighúzódó vezeték lehetett a hibás a kényelmetlenségért.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A VH-QQD lajstromjelű Airbus A380-as repülőgépnek már elkezdték a kivizsgálását. Az utasoknak a légitársaság szállást biztosít mindaddig, amíg nem sikerül a hibát kijavítani.

Jól látható a jelentős mennyiségű víz, melyet az egyik utas örökített meg a fotókon. (Forrás: Twitter - HallidayMiller) | © AIRportal.hu

Jól látható a jelentős mennyiségű víz, melyet az egyik utas örökített meg a fotókon.
(Forrás: Twitter – HallidayMiller)

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!