Megnyitotta első repülőtéren kívüli check-in terminálját az Emirates: mostantól a Port Rashid kikötőbe hajóval érkező utasok a helyszínen is elvégezhetik az utasfelvételt. 

Nyolc check-in pultot nyitott az Emirates a dubaji Port Rashid kikötőben, ezzel egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a hajóval érkező utasok számára az utasfelvételt és poggyászfeladást. 

A check-in pultoknál Emirates-személyzet segíti az utasokat, akik legkésőbb 4 órával járatuk indulása előtt tudnak bejelentkezni és bőröndöt feladni, amely után kényelmesen, poggyászok nélkül fedezhetik fel Dubajt.

A kikötőben elhelyezett utasfelvételi pultok az októbertől áprilisig tartó hajózási periódusban lesznek nyitva.

Amint leszálltak a hajóról, azonnal elintézhetik az utasfelvételt a kikötőben az Emirates utasai (forrás: Emirates)

A következő hat hónapban várhatóan 198 óceánjáró köt ki, összesen mintegy 280 000 Emirates-utassal a fedélzetén. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Emirates ezen új kezdeményezése kiegészíti a tavaly debütált Home Check-in (otthoni check-in) szolgáltatást, amely lehetővé teszi a légitársaság utasainak, hogy díj ellenében Dubaj bármely pontjáról elvégezhessék az utasfelvétellel egybekötött poggyászfeladást. 

A Dubajba érkező Emirates-utasok számára poggyászmegőrző található a reptéren, emellett a légitársaság házhoz szállítási szolgáltatást is kínál, amely során a poggyászt a repülőtéren átveszik, vámkezelik és az utas által kívánt helyre szállítják.