A Finnair 2018 legjobb európai légitársasága a legrangosabb kínai utazási szaklap szerint, ezt díjjal is elismerték. 

A legrangosabb ázsiai és kínai utazási magazin szerint a kínai utazók az európai légitársaságok közül legjobbnak a Finnairt tartják 2018-ban.

Az utazási magazin szakértői ezért idén a finneknek ítélték oda a TTG China Travel Awards díjai közül a “Best European Airline” elismerést, amelyet 2008 óta minden évben 57 másik díjjal együtt osztanak ki Kínában.

“Nagy elismerés számunkra ez a hatalmas presztízsű díj, és szeretnénk köszönetet mondani minden ügyfelünk és partnerünk számára a támogatásért”
– mondta el Juha Järvinen, a Finnair kereskedelmi igazgatója.

A Finnair A319-ese Budapesten (Fotó: ifj. Kotulyák Tamás – AIRportal.hu)

Hozzátette, Kína kulcsfontosságú piac a légitársaság számára a kezdetektől fogva, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy 1988-ban ez a cég nyitott először közvetlen Európa – Peking járatot.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A TTG China által kiosztott díjak nemcsak Kína, de az egész Ázsiai régió számára mérvadóak, ezért egy cég számára igen rangos elismerésnek számít bármely kategória megnyerése. A légitársaságok mellett minden évben elismerik a legjobbakat turisztikai szakma minden szegmensében.

A Finnair Peking mellett Sanghajba, Csungkingba, Hszianba, Kantonba, Nankingba és Hong Kongba üzemeltet közvetlen járatokat Helsinkiből, ahonnan a kínai utasok számára több mint 100 európai célállomás felé kínál kedvező átszállási lehetőséget, köztük Budapestre is.