A holland királyi légitársaság újra indít járatot az iráni fővárosba. Október 22-én egy Melanie Schultz van Haegen infrastruktúráért és környezetvédelemért felelős miniszter vezette kereskedelmi delegáció utazott az első repülőgépen, mely hivatalosan is újra megnyitotta a holland-iráni útvonalat – közölte lapunkkal a légitársaság.

Forrás: KLM | © AIRportal.hu

Forrás: KLM

A KLM 1948 áprilisától 2013 áprilisáig szállított utasokat Teheránba.

Azóta az iráni gazdaság jelentős fejlődésen ment keresztül, egyre több nemzetközi vállalat vetette meg itt a lábát – de ez csak egy ok a sok közül, amiért a KLM visszatért erre a fontos közel-keleti desztinációra.

„A KLM nagy örömmel jelenti be, hogy három év után visszatér Teherán városába. Mi több, megtisztelő, hogy Schultz miniszter és a kereskedelmi delegáció tagjai is csatlakoztak hozzánk az első járaton.” – mondta el René de Groot, a KLM ügyvezető igazgatója.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Melanie Schultz van Haegen miniszter úgy fogalmazott, a KLM hálózatában új dimenziót nyitnak a teheráni járatok. „A holland vállalatok is profitálhatnak ebből, segíteni fogom a gyümölcsöző kapcsolatok kialakítását a két ország között.” – tette hozzá.

A legutóbbi nyár alkalmával a KLM rekord mennyiségű desztinációval bővítette hálózatát. Teherán csak egy az öt új úti cél közül, melyek a téli menetrenden már jelen lesznek.

A teheráni járatok kedden, csütörtökön, pénteken és vasárnap 17.40 órakor indulnak Amszterdamból.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!