Immár Magyarország első számú nemzetközi repülőtere, a Budapest Airport is csatlakozott ahhoz az elit vállalati körhöz, amelyben magyar cégeket díjaztak idén MagyarBrands kitüntetéssel. A rangos elismeréssel már hetedik éve jutalmazzák a magyar vonatkozású, kiváló márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői határon innen és túl is – írta lapunkhoz eljuttatott közleményében a repülőtér-üzemeltető.

A Budapest Airport Kiváló Üzleti Márka kategóriában szerezte meg idén a MagyarBrands elismerést. Olyan jól ismert és elismert hazai vállalatokkal került egy kategóriába, mint amilyen például a Richter Gedeon gyógyszergyár, a Graphisoft szoftverfejlesztő cég vagy éppen a Zwack likőripari vállalat.

A programban részt vevő márkák önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapják meg az elismerést.

Ez a szakértői testület számos paraméter figyelembe vételével dönt a díjak odaítéléséről, köztük egyebek mellett olyan tényezők alapján, mint az adott üzleti márka identitása, reputációja és megbízhatósága.

A MagyarBrands díj odaítélésénél az is sokat nyom a latban, hogy az adott márka Magyarországon jött létre vagy Magyarországon jól ismert és hozzájárul az ország sikerességének növeléséhez. A Budapest Airport az elmúlt évben 10,3 millió fős rekord utasforgalmat bonyolított és idén a forgalom várhatóan meghaladja 11 millió utast is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

“Kollégáimmal együtt nagy öröm a számunkra, hogy megkaptuk a MagyarBrands Díjat – mindez nagyon sok, a repülőtéren dolgozó ember munkájának az elismerését jelenti.” – mondta Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója az elismerés átvételekor. Hozzátette: “A díj egyben arra ösztökél bennünket, hogy folytassuk a megkezdett utat és továbbra is igyekezzünk a lehető legnagyobb utazási élményt kínálni utasainknak.”

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!