A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hivatalos airport shuttle szolgáltatója azonnali belépéssel munkalehetőséget kínál az UBER kivonulása következtében állás nélkül maradt gépjárművezetőknek – közölte lapunkkal a cég.

„A repülőtér dinamikusan növekvő utasforgalma biztos megélhetést jelent a képzett és udvaris sofőröknek. A növekedés megköveteli a folyamatos flotta bővítést, ezért a miniBUD a biztonságos működés érdekében folyamatosan növeli munkavállalói létszámát, hogy a rendelkezésre álló állomány optimális legyen” – mondta Limburger Lóránt ügyvezető.

„Az UBER kivonulása sajnálatos dolog, azonban cégünk számít a mai döntés nyomán állás nélkül maradt gépjárművezetők munkájára” – tette hozzá az ügyvezető.

A miniBUD a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hivatalos airport shuttle szolgáltatója, közel 60 gépjárműből álló flottával. Kényelmes, gyors és kedvező transzfermegoldásokat nyújtunk azon ügyfeleink részére, akik a repülőtérről Budapest frekventált kerületeibe vagy ezekből a repülőtérre szeretnének eljutni.

Jelentkezni a miniBUD weboldalán tudnak a jelentkezők.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!