A Smartwings Hungary légitársaság is részt venne az oltóanyagok szállításában, a cég arról tájékoztatta lapunkat, hogy rendelkezik a megfelelő hatósági engedélyekkel a szárazjéggel hűtött küldemények légi fuvarozásához.

A közlemény szerint a légitársaság a veszélyes áru szállítására vonatkozó hatósági engedélyének birtokában rendszeres képzésben részesíti munkavállalóit, így magasan képzett hajózó személyzettel áll rendelkezésre a cégnél.

A vakcinák megfelelő hűtését és szállítását az előírások alapján fokozott gondossággal, szakszerűen képzett, tapasztalt személyzettel képes ellátni a cég, garantálva a sérülésmentes célba érkezést Boeing 737-eseivel.

Fotó: AIRportal.hu

Az oltóanyag szállítására kiadott hatósági engedély a Boeing által kidolgozott és jóváhagyott eljárásokon alapszik – mondta a közlemény szerint Farkas Attila, a légitársaság ügyvezető igazgatója.

A közlemény kiemelte, hogy a Smartwings Hungary Kft. Magyarországon bejegyzett légitársaság, Magyarországon adózik és magyar nyelvű személyzetet foglalkoztat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.