A luxus repülési élményt még magasabb szintekre emeli a Four Seasons Hotels and Resorts a leendő Airbus A321LR gépével, amely olyan újdonságokkal fog szolgálni, mint a személyre szabott spa-kezelések, mesterszakácsok és sommelier-ek által vezetett workshopok és az eddiginél is komfortosabb kabin.

A mosdók tágasabbak lesznek és öltözőként is működnek (Fotó: fourseasons.com)

Az A321neo megnövelt hatótávolságú A321LR típusával váltja le 2021-től a jelenleg használt Boeing 757 típusú repülőgépét a Four Seasons.

A vállalat nemcsak azért tette le a voksát az A321LR mellett, mert az halkabb, környezetkímélőbb, gazdaságosabb az üzemeltetése és testre szabhatóbb, hanem azért is, mert az elődjénél valamivel hosszabb távú járatokat is képes teljesíteni. A Four Seasons A321LR repülőgépén 48 ülés lesz, amelyek mindegyike ággyá alakítható.

Az ülésekkel szemben egy kisebb szék is helyet kap majd, amellyel társalgásra ösztönzik az utasokat, de ezek lábtámaszként is használhatóak a fekhellyé alakításkor.

A mosdók még nagyobbak és elegánsabbak lesznek az eddiginél, és egyben öltözőként is funkcionálnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az utasoknak ezen kívül lehetőségük lesz a szállodalánc legjobb mesterszakácsaitól, borszakértőitől és wellness-szakértőitől tanulni a fedélzeten, ezáltal exkluzív és még eseménydúsabb utazásban lehet részük.

A repülőgép belsejének tervezésekor a vállalat kiemelt figyelmet fordított arra, hogy javítsa a térérzetet, és minél nagyobb közösségi tereket alakítson ki az utasok számára.

„Az új Four Seasons Private Jet tervezése során a múltbeli idők légiutazásának csillogásából inspirálódtunk, amikor még minden egyes repülés különleges alkalomnak számított. A kényelemre, funkcionalitásra és szépségre összpontosítva a célunk olyan környezet kialakítása, amely ösztönzi a spontán interakciókat a fedélzeten tartózkodók között” – nyilatkozta Dana Kalczak, a vállalat dizájnért felelős alelnöke.

Az átlagemberek számára elérhetetlen áron, 143 ezer dollártól kezdődően kínálja a luxus utakat a Four Seasons, jelenleg csupán 2020-ig, azonban még az idén elkezdik értékesíteni a jegyeket a leendő A321LR által teljesített utakra is.

A vállalat jelenleg három különböző csomagot kínál, amelyek közül az International Intrigue nevű út Budapestet is érinti: legközelebb 2020. március 2-5 között érkezik a Four Seasons repülőgépe Budapestre.