Novembertől a Wizz Air utasainak akár a járatindulást előtt 12 órával, hajnali 3:00 és este 22:00 óra között elérhető az önkiszolgáló poggyászfeladás lehetősége.

A Budapest Airport közleménye kitér arra, hogy az újításnak köszönhetően az érintett utasok online vagy a Kálvin téri üzletben található kioszkok segítségével díjmentesen, a korábbi 3 óra helyett akár 12 órával a gépindulás előtt kinyomtathatják a poggyászcímkéket.

A csomagokat viszont a budapesti repülőtér termináljain kell feladni, ahol az átvilágítást követően a poggyászosztályozó csarnokban, biztonságos helyen megőrzik.

(Fotó: Budapest Airport / Baranyi Róbert)

Az utasoknak ezt követően a poggyászukkal kapcsolatban nincs teendőjük, a megszokott módon a földi kiszolgáló vállalat személyzete helyezi el őket a járat indulása előtt a repülőgép csomagterében.

A Budapest Airport és a Wizz Air a fejlesztéssel lehetővé teszi az utasok számára, hogy egy általuk választott korai időpontban elvégezzék az utazás előtti legfontosabb teendőket, ezáltal a repülős utazás folyamata még gördülékenyebbé válik.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.