A világ első prémium szabadidős légitársasága novembertől Münchenből, Rijádból és Zürichből indít járatokat a Maldív-szigetek fővárosába csak üzleti osztályú helyekkel felszerelt Airbus A319-eseivel.

A Malé Velana nemzetközi repülőtéren lévő bázissal működő légitársaság átvette első Airbus A319-es repülőgépét, amelyet mindössze 44, teljesen vízszintes fekvőhellyé dönthető üzleti osztályú üléssel szereltek fel.

A légitársaság első járata a tervek szerint november 9-én indul Rijád és Malé között hetente kétszer.

November közepétől pedig már szerdánként és vasárnaponként Münchenből, kedden és pénteken Zürichből is el lehet jutni a Maldív-szigetek fővárosába.

Forrás: Beond Airlines

Ezek a járatok a dubaji Al Maktoum International (DWC) állnak meg rövid időre tankolni, amelynek során az utasok a fedélzeten maradnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A járatokra már megkezdte a jegyek értékesítését a cég, a München-Malé útvonalra szóló retúrjegyek mintegy 2900 USA-dollártól elérhetők 40 kilogrammnyi feladott poggyásszal, de a felsőbb jegyár-kategóriákhoz már akár sofőrszolgálatot és ingyenes változtatási lehetőséget is kínál a légitársaság.

A jövő év márciusától a légitársaság azt tervezi, hogy Milánóból és Dubajból is járatokat indít Maléba.

Forrás: Beond Airlines

A légitársaság egy Airbus A319-essel kezdi meg működését, de azt tervezi, hogy öt éven belül 32 repülőgéppel rendelkezik és 60 úti célra repül majd.

Várhatóan még az idei évben Airbus A321ceo repülőgépek is csatlakoznak a flottához, amelyek szintén kizárólag üzleti osztályú fedélzettel 68 utas szállítására lesznek képesek, de később Airbus A321LR/XLR-ek forgalomba állítását is tervezi a cég.