Szoros együttműködésre lép az Alaska Airlines és American Airlines, hogy bővítsék az USA nyugati partján élő utasaik számára rendelkezésre álló lehetőségeket. A seattle-i központú Alaska Airlines belép a Oneworld légiszövetségbe.

Forrás: Alaska Airlines

A két légitársaság közös bejelentése szerint az Alaska Airlines 2021 nyarától válik a Oneword légiszövetség teljes jogú tagjává, ennek köszönhetően utasaik számára 1 200 úticél válik elérhetővé világszerte.

Az American 2020 októberétől Seattle és az indiai Bengaluru között, 2021 márciusától pedig Seattle-ből London-Heathrow-ra indít járatokat.

Az Alaska Airlines és American Airlines folytatja kódmegosztásos együttműködését, amelynek köszönhetően az utasok könnyedén szállhatnak át a két légitársaság belföldi útvonal-hálózata között. A két cég együttműködése kibővül továbbá a Los Angelesből és Seattle-ből induló nemzetközi járatokra is.

A törzsutasok mindkét légitársaságnál élvezhetik a tagsági szintjüknek megfelelő előnyöket, használhatják a repülőtéri exkluzív várókat, valamint mérföldeket gyűjthetnek, vagy használhatnak fel a teljes hálózaton.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Fotó: AIRportal.hu