Már foglalhatók üzleti osztályú jegyek az Air France belföldi és regionális járataira, a szolgáltatás február 4-től érhető el.

Az Air France rövidtávú járatainak üzleti osztálya (Forrás: Air France)

Az Air France novemberben jelentette be, hogy belföldi, valamint a környező országokba tartó rövid távú járatain is bevezeti az üzleti osztályt, mostantól pedig már a részletek is nyilvánosságra kerültek. A szolgáltatás a párizsi Charles de Gaulle és Orly, valamint a főbb franciaországi repülőterekről induló és érkező járatokra foglalható.

A légitársaság szerint ők lesznek az egyetlen légitársaság a francia piacon, amely ilyen szolgáltatást nyújt belföldön.

Az Air France három új jegytípust kínál ezeken a járatain.

A Business Leisure vissza nem téríthető jegyét kizárólag pótdíj ellenében (70 euró) lehet másik dátumra cserélni, a Business Flex visszatéríthető jegyet kínál, amely felár nélkül módosítható, valamint a Business Abonné, amely magában foglalja a korábbi vagy későbbi járatokra való váltás lehetőségét is.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A turista osztályról üzletire módosítás a check-in kezdetekor, 30 órával az indulás előtt lehetséges.

A business class előnyei között szerepel többek között a belépési jog a reptéri várókba, a két darab, legfeljebb 32 kilós feladható csomag, a fedélzetre vihető két kézipoggyász, az ülőhely-választás, az elsőbbségi beszállás és -poggyászkiadás.

A business osztály fedélzetén elérhető snack-ek és pezsgő (Forrás: Air France)

A belföldi-regionális üzleti osztály utasai számára külön fedélzeti menü lesz, ez a válogatott ételek mellett pezsgőt és bort is tartalmaz, valamint az indulás előtt 30 órával az Air France Play App segítségével korlátlan számú újságot és magazint is letölthetnek.

A francia zászlóvivő légitársaság néhány napja mutatta be Boeing 777-eseinek új kabinberendezését, amelyekkel főként a Karib-tenger és az Indiai-óceán térségében lévő célállomásaira repül, valamint megújult váróját az Orly repülőtéren.