Az eindhoveni és lutoni járatok számának növekedése mellett három nyaralócélpont – Szantorini, Mallorca és Lárnaka – is elérhetővé válik a napokban a debreceni repülőtérről, július 9-től Párizsba, augusztus 1-től pedig Tel Avivba is elindulnak a Wizz Air gépei.

A diszkont légitársaság lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint Magyarország második legnagyobb repülőteréről Szantorini, Palma de Mallorca és Lárnaka irányába hetente egy alkalommal közlekednek, de a ciprusi városba július 30-tól már heti kétszer.

Párizsba július 9. és 16. között hetente egy, utána heti két Wizz-járat közlekedik.

Tel-Aviv augusztus 1-től válik közvetlenül elérhetővé a város repülőteréről, a Debrecen – Moszkva járat pedig a téli menetrend kezdetén, október végétől indul újra a tervek szerint.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

London-Luton felé heti hatra emelkedik a járatok száma, Eindhovenbe júliusban heti kettő, majd augusztustól három járat közlekedik.

Ugyanakkor a légitársaság lapunknak küldött tájékoztatásában jelezte, hogy néhány útvonal esetében előfordulhatnak változások a következő hetekben. Amint korábban megírtuk, a Wizz Air debreceni bázisának működése június 5-én indult újra az eindhoveni, majd a lutoni járatokkal.

A Wizz Air és a Debrecen Airport egyúttal bejelentette azt is, hogy immár negyedik alkalommal, 2021. szeptember 25-én megrendezik Wizz Air Debrecen Airport Run futóversenyt a repülőtéren.

Úti cél Indulás dátuma Tervezett heti járatszám
London-Luton június 11. július 18-ig heti 2 utána heti 6x
Eindhoven június 5. július 3-ig heti 1x, július 31-ig heti 2x, augusztus 1-től heti 3x
Szantorini június 17. heti 1x
Palma de Mallorca június 19. heti 1x
Lárnaka június 20. július 27-ig heti 1x, július 30-tól heti 2x
Tel-Aviv augusztus 1. heti 2x
Párizs július 9. július 16-ig heti 1x, 19-től heti 2x
Moszkva október 31. heti 2x