Címlap Címkék Antonov An-22 Antei

Címke: Antonov An-22 Antei

video

Több ikonikus repülőgép is elpusztult Gosztomelen a Mrija mellett

A Mrija mellett számos más repülőgép is elpusztult, és komoly károk keletkeztek a világ egyetlen - korábban - repülőképes polgári An-22-es repülőgépében is.
video

55 éve a levegőben az Antonov An-22-es, a világ legnagyobb turbólégcsavaros gépe

Pontosan 55 éve, 1965. február 27-én hajtotta végre első felszállását az Antonov An-22 Antei prototípusa, az évfordulón az utolsó polgári használatú példányt vízsugaras köszöntéssel ünnepelték.
video

Hallottál egy nagyon mély dörmögő hangot tegnap délután? Ő volt az!

Az UR-09307 lajstromjelű Antonov An-22 Antei Kijevből Madridba repült és 26 000 lábas magasságban haladt el Magyarország felett, kb Hollóháza - Szentendre - Őriszentpéter vonalon!
video

Csak egy „unalmas” nap a manchesteri reptéren a pálya végében

Látványos fel- és leszállások, a manchesteri repülőtér 05L futópályájának végéből. Az An-22-es felszállása már csak hab a tortán!

Az Antonov reklám ami után csak velük szállíttatnánk!

Olyan reklámot készített a extra terjedelmű és tömegű szállítmányok légi szállítására szakosodott ukrán cég, hogyha szállítanunk kell csak őket hívnánk.

Pilótafülke-videó: Leszállás Zürichben An-22-essel!

Sok remek pilótafülkében készült videót mutattunk már, mert tudjuk, hogy kedvelitek őket. Most mutatunk egy igazán különleges videót, melyet a típus tesz azzá.

Újra forgalomban a világ legnagyobb áruszállító turbopropja

Ismét kereskedelmi forgalomba állt a világ egyetlen még repülőképes polgári An-22-es cargo repülőgépe, amely egyben a legnagyobb turbolégcsavaros repülőgép.
Hirdetés
Translate »