Címlap Címkék Boeing 767F

Címke: Boeing 767F

Akár Boeing 747-essel is járhat Budapestre az SF Airlines cargo-cég

A kínai áruszállító légitársaság jelentős kapacitásbővítést tervez, két másik repülőtérről és Boeing 747F gépeivel is közlekedne a magyar fővárosba, a Csangsa és Budapest közötti eddigi száz járaton több mint 3000 tonna árut fuvaroztak.

Még öt évet kaphat a 767F gyártására a Boeing

Az USA szenátusa által már jóváhagyott törvénytervezet szerint a Boeing 2033 elejéig gyártásban tarthatná a most több mint 40 éves típust.

Csukott orrfutóval szállt le a FedEx Boeing 767F gépe Isztambulban

Balesetet szenvedett a FedEx áruszállító légitársaság repülőgépe, a Boeing 767F csukott orrfutóval szállt le az isztambuli repülőtéren.

Egységesen Boeing 767-es flottával folytatja az Amerijet

A miami központú áruszállító légitársaság az átszervezési program lezárását követően megválik hat Boeing 757-200F gépétől.

Még nyolc Boeing 767F áruszállítót rendelt a UPS

Az expressz csomagszállító cég a mostani megrendeléssel és az utasszállítóból átalakított példányokkal együtt 108 darabbal rendelkezik majd a típusból.

További Boeing 767-es áruszállítókat vesz a UPS

Ismét új repülőgépeket vásárol az amerikai központú integrátor: a cég hűséges maradt a Boeinghez, 19 darab új gyártású 767F-et vásárol.

Huszonnégy szélestörzsű Boeing-áruszállítót rendelt a FedEx

Tizenkét Boeing 767-es és tizenkét Boeing 777-es áruszállító repülőgépet rendelt az amerikai gyártótól a FedEx Express.

Tovább növeli a Boeing a 767-esek gyártási ütemét

A jelenlegihez képest húsz százalékkal több, évente harminchat példány készül a következő években a 767-es teherszállító változatából, hiszen még több tucatnyira van megrendelés.
Hirdetés
Translate »