Címlap Címkék Sztrájk

Címke: sztrájk

Sztrájk lesz a Wizz Air olaszországi bázisain

Május 28-án, kedden 13 és 17 óra között sztrájkot tart a Wizz Air Malta olaszországi bázisain dolgozó személyzet, közölte a közlekedési szakszervezet.

Lefújták a sztrájkot a francia irányítók, mégis járatok százait törölték a légitársaságok

Több, Párizs és Budapest közötti járat sem közlekedik csütörtökön a francia légiforgalmi irányítók túl sokáig lebegtetett sztrájkfelhívása miatt.

Ismét járatokat töröl az Austrian a folytatódó munkaügyi vita miatt

A Lufthansa-csoport osztrák leányvállalata közel száz járatát törli április 4-én, csütörtökön, két budapesti járatpár is érintett, maga a Lufthansa viszont megállapodott a dolgozóival.

Sztrájkfenyegetés miatt törli járatait az Austrian Airlines

Az osztrák légitársaság nem tudott megegyezni a pilótáit és légiutas-kísérőit képviselő szakszervezetekkel, ezért a március 28-29-i lehetséges munkabeszüntetés miatt 400 járatot törölt, köztük budapestieket is.

Száztíz járatát törli csütörtökön az Austrian Airlines

A Lufthansa-csoport osztrák leányvállalatánál várhatóan a járatok egyharmadát törlik csütörtökön, miután a légi személyzet munkaügyi tanácskozást tart.

Sztrájkolnak a Lufthansa légiutas-kísérői kedden és szerdán

Március 12-re Frankfurtban, március 13-ra pedig Münchenben szólította fel munkabeszüntetésre a német légitársaság légiutas-kísérőit az UFO szakszervezet, az egy-egy napon minden budapesti járatát törölte a Lufthansa.

Újabb sztrájk jön a Lufthansánál

Ismét munkabeszüntetés bénítja meg a német légitársaság forgalmát, a Verdi szakszervezet szerda estétől szombat reggelig hívta sztrájkra tagjait, emiatt budapesti járatokat is töröltek.

Újabb sztrájk a Lufthansánál, törölték az összes keddi budapesti járatot

Február 19-én este 8 órától 21-én reggel 7:10-ig újabb sztrájkot hirdetett a Verdi szakszervezet a Lufthansa földi kiszolgálását végzők körében, a német légitársaság járatainak csak 10-20 százaléka közlekedik majd.

Összes szerdai budapesti járatát törölte a Lufthansa

Figyelmeztető sztrájkot hirdetett a Verdi szakszervezet a Lufthansa földi kiszolgálói körében február 7-én és 8-án, a német légitársaság járatainak csak 10-20 százaléka közlekedik szerdán.

Megbénul a legtöbb nagy német reptér február 1-jén

Figyelmeztető sztrájkot tart csütörtökön a biztonsági ellenőröket képviselő Verdi szakszervezet, egész nap komoly fennakadások várhatók Frankfurt, Hamburg, Berlin, Köln, Düsseldorf, Stuttgart, Bréma, Hannover, Lipcse, Drezda, Erfurt légikikötőiben.

Egész Európa légiforgalmára hatással volt a francia irányítók sztrájkja

Jelentős késéseket okozott hétfőn a francia légiforgalmi irányítók sztrájkja: több francia repülőteret bezártak, a munkabeszüntetés egész Európában éreztette hatását, budapesti járatot is töröltek.

Közel ezer járatot érint az olasz reptereken zajló sztrájk

A repülőtéri dolgozók mellett egyes légitársaságok személyzete is sztrájkol.

Sztrájkba lépnek a pilóták a Ryanair Brüsszel-Charleroi bázisán

Július 15-16-án sztrájkolnak az ír diszkont légitársaság pilótái, a brüsszeli Charleroi repülőtérről ezeken a napokon nem indulnak járatok.

Megszületett a megállapodás, újraindítja a termelést a Spirit Aero Systems

A Boeing legfőbb beszállítója megállapodott a dolgozóit képviselő legnagyobb szakszervezettel az új kollektív szerződésről, így az egy hete tartó sztrájk után újraindul a termelés.

Sztrájk kezdődik a Boeing legfőbb beszállítójánál

Jelentős fennakadást okozhat a Boeing legfontosabb típusainak termelésében a 737 MAX-hoz és a 787-eshez is fődarabokat gyártó Spirit Aero Systems wichitai üzemében kezdődő sztrájk.

Egy budapesti járatot is töröltek a keddi olaszországi sztrájk miatt

Járatok törlésével és késésekkel kell számolni az olaszországi repülőtereken a földi kiszolgáló személyzet munkabeszüntetése miatt, amely keddre virradó éjjel egy órakor kezdődik és kedd éjfélig tart.

Benyújtotta petícióját a légiforgalmi irányítók sztrájkjai ellen a Ryanair

Az ír fapados 1,1 millió aláírást gyűjtött beadványához az Európai Bizottságnak, amelyben az EU légiközlekedését megnehezítő sztrájkok miatt a testület közbelépését követelik.

Sztrájk miatt nem indít járatokat hétfőn a berlini repülőtér

Az összes induló járatot törölték hétfőn a Berlin-Brandenburg nemzetközi repülőtéren (BER) a biztonsági terület dolgozóinak sztrájkja miatt, nem közlekedik a Ryanair Budapest és Berlin közötti járata sem.

Több budapesti járatot is töröltek az újabb németországi sztrájk miatt

Sztrájkot hirdetett a csütörtöki és pénteki napokra a düsseldorfi, a hamburgi és a kölni repülőtéren a Verdi szakszervezet, több budapesti járatot is töröltek.

Sztrájk bénítja meg a német reptereket

A nyári menetrend első napjaiban ismét leállás várható németországi reptereken, Frankfurtban hétfőn, míg Münchenben vasárnap és hétfőn sem közlekednek az utas- és áruszállító járatok.

Petíciót indít a francia légiforgalmi irányítók sztrájkjai ellen a Ryanair

Egymillió aláírás összegyűjtését tűzte ki célul az ír fapados, amellyel a francia légtéren átrepülés akadályoztatása ellen akar tiltakozni.

Négy német reptéren újból sztrájkolnak a dolgozók

A földi dolgozók pénteken Düsseldorf, Köln/Bonn, Stuttgart és Karlsruhe/Baden-Baden légikikötőjében szüntették be a munkát, budapesti járatok is érintettek.

Sztrájk nehezíti a közlekedést négy németországi repülőtéren

Sztrájk nehezíti a közlekedést hétfőn négy németországi nemzetközi repülőtéren, Berlinben, Brémában, Hamburgban és Hannoverben, budapesti járatokat is töröltek.

Sztrájk miatt leáll a forgalom több német repülőtéren pénteken

A földi dolgozók munkabeszüntetésre készülnek, ezért nem indít és fogad kereskedelmi repülőgépeket a frankfurti, a müncheni és a hamburgi légikikötő, de máshol is fennakadások lesznek, budapesti járatokat is töröltek.

Egy napra leáll a berlini repülőtér

A Verdi szakszervezet egész napos figyelmeztető sztrájkot hirdetett a német főváros repülőterén, emiatt az összes járatot törölték szerdán, két budapesti is érintett.

KarriAIR: Légiközlekedési állás, reptéri munka

Repülőgép szerelő tanuló

Lufthansa Technik Budapest Kft.

Airport Operations Coordinator

Wizz Air Hungary Ltd.

Flight Operations Inspector

Építési és Közlekedési Minisztérium

Kompozit szerkezetjavító

Aeroplex of Central Europe Kft.

Szerkezetjavító

Aeroplex of Central Europe Kft.

Raktáros

Magyar Duty-Free Kft.

Repülőgép-szerkezetjavító és oktató

Lufthansa Technik Budapest Kft.

EASA B1-es tapasztalt repülőgép-szerelő

Lufthansa Technik Budapest Kft.

Apron Controller

Budapest Airport Zrt.

Árufeltöltő

Memories of Hungary Kft.

Karbantartó

Magyar Duty-Free Kft.

Üzemanyag minőségbiztosítási gyakornok

Repülőtéri Üzemanyag Kiszolgáló Kft.
Hirdetés
Translate »