Címlap Címkék útvonalhálózat-bővítés

Címke: útvonalhálózat-bővítés

Közvetlen járatot indít Párizsba a Qantas

Közel két évtizedes szünet után a jövő év nyarától újra repül a francia fővárosba az ausztrál nemzeti légitársaság, immár közbenső leszállás nélkül.

Jelentősen bővítené flottáját és utasai számát 2028-ra a LOT

A lengyel nemzeti légitársaság bemutatta stratégiáját, amely szerint utasai számát 70 százalékkal, hálózatát 20 úti céllal növelné, flottáját mintegy másfélszeresére bővítené, emellett felújítja Boeing 787-8-asai kabinját.

Járatokat indít Debrecen és Róma között a Wizz Air

December 13-tól hetente 2 alkalommal repül majd a Wizz Air a Fiumicino repülőtérre Debrecenből, Budapestről pedig Edinburgh helyett Glasgow-ba közlekedik november 14-től.

Birminghambe és Alicantébe is repül Budapestről a téli menetrendben a Ryanair

Az ír fapados két új útvonalat tett elérhetővé a foglalási rendszerében október végétől Budapestről, cserébe kettőt viszont bezárt: jön Birmingham és Alicante, távozik East Midlands és Göteborg.

Jövő nyáron is heti háromszor repül Budapestre az Air Baltic

Közzétette 2024-es nyári menetrendjét az Air Baltic, 11 úti céllal bővíti hálózatát a balti országokból, a magyar fővárosba a téli menetrendben heti kétszer, jövő nyáron pedig háromszor repül.

Jelentős növekedést tervez a Royal Air Maroc

Kétszáz repülőgépre bővítené flottáját és 31,6 millióra növelné utasai számát 2037-re a marokkói nemzeti légitársaság, amely budapesti járatot is tervez, az ambiciózus elképzelések megvalósításához azonban állami finanszírozást kér.

Heti 18 járatot indít Párizs és Budapest között az Air France a téli menetrendben

Ősztől bővíti észak-amerikai kínálatát az Air France, a Liszt Ferenc repülőtér és a párizsi Charles de Gaulle között pedig hetente 18 járatot üzemeltet majd.

Debrecen és Hurghada között is repül a Wizz Air a télen

A diszkont légitársaság bejelentette, hogy ősztől hetente két járatot indít a népszerű egyiptomi üdülőhelyre a kelet-magyarországi városból.

Naponta repül Madrid és Budapest között télen az Iberia

Összes fő piacán jelentősen növeli kínálatát a következő téli menetrendben a spanyol nemzeti légitársaság, Madrid és Budapest között a hét minden napján repül majd az Iberia.

Immár két útvonalon repülnek újra a Lufthansa A380-as óriásgépei

Július 4-én repült először újra Airbus A380-assal a Lufthansa München és New York-JFK között, a bostonival együtt így már két útvonalon közlekednek a német légitársaság óriásgépei, a napokban visszatért a karbantartásról a harmadik példány is.

Magyarországon is jelentős bővítést tervez a Ryanair

Több új útvonallal és alacsony árakkal növelné dominanciáját és versenyezne a Wizz Airrel a magyar, a román és a bolgár piacon az ír fapados, amely arra számít, hogy a következő évtizedben legalább 50 százalékkal nő az utasok száma régiónkban.

Kairóba indít járatokat Budapestről a Wizz Air

Október 30-tól hetente három alkalommal lehet repülni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről az egyiptomi fővárosba a fapados légitársasággal.

Budapestre is közvetlen járatot tervez az Indi Go indiai légitársaság

Az évi 100 millió utast szállító diszkont cég nagyszabású nemzetközi terjeszkedést és flottabővítést tervez, a megrendelt nagy hatótávú keskenytörzsű gépeivel közvetlen járatokkal képes lesz elérni Európa jelentős részét.

Partnerségre léphet az Emirates és az Etihad

A turizmus fellendítése érdekében szándéknyilatkozatot írt alá az emírségekbeli két légitársaság, ami multi-city foglalási lehetőséget is kínálna mindkét cég útvonalhálózatán.

Négy új úticélt kínál télen a Norse Atlantic Airways

London-Gatwickről Barbadosra, Kingstonba és Montego Bay-be, Oslóból pedig Bangkokba repül a Norse Atlantic Airways a következő téli menetrendben.

Los Angelesbe és Bangkokba is A380-assal repül ősztől a Lufthansa

A német légitársaság október 5-től Münchenből Los Angelesbe, október 28-tól pedig Bangkokba is az óriásgéppel repül, emellett új indiai úti célokat is bejelentett.

Heti 31 járatot üzemeltet Budapestre nyáron a KLM

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban.

A járvány előtti 80 százalékát éri el a prágai reptér nyári kínálata

A 2023. március 26-án, vasárnap életbe lépő nyári menetrendben 65 légitársaság összesen 152 úti célra kínál járatokat a Václav Havel légikikötőből.

Járatsűrűséget növel és két célállomással bővít idén Budapesten a Wizz Air

Az egyik legjobban teljesítő európai légitársaság a Wizz Air, a legkevesebb járattörléssel, és tanulva a tavalyi nyár kihívásaiból, az idei szezonra nagyobb tartalékokkal készül - jelentette ki Váradi József.

Számos útvonalán és Budapesten is bővít az Emirates

Június 1-től heti hétre növeli járatai számát Budapest és Dubaj között a légitársaság, a magyar utazók körében is népszerű célállomások felé bővít, és újabb útvonalakon állnak forgalomba az A380-asai.

Bécsből 190 úti cél lesz elérhető a nyári menetrendben

Közzétette nyári menetrendjét Schwechat, bővül az elérhető európai városok és mediterrán nyaralóhelyek köre, valamint gyarapodik a hosszútávú útvonalak kínálata is.

Mérsékelt terjeszkedést tervez idén a Qatar Airways

Az új repülőgépek átadásainak csúszása miatt visszafogottan bővíti útvonal-hálózatát a dohai légitársaság, Budapesten marad a napi járat A320-assal.

Erős forgalomra számít a nyári menetrendben a Budapest Airport

Dolgoznak az amerikai járatok visszatérésén, valamint ázsiai és afrikai hosszútávú útvonalak megnyitásán - mondta el Bogáts Balázs járatfejlesztési igazgató az AIRportal.hu-nak.

Két floridai útvonallal bővít Gatwickről a Norse Atlantic

Május végétől Orlando és Fort Lauderdale is elérhető lesz a dél-londoni reptérről a prémium low-cost légitársaság hálózatán, a jegyek egy útra 187 dollártól kezdődnek.

Harminc év után újraindítja chicagói járatait az Air Serbia

Május 17-től újra közlekedik az Air Serbia a chicagói O'Hare repülőtérre, emellett Európából egyedüliként repül december 9-től a kínai Tiencsinbe, a flottához pedig egy második A330-200-as is csatlakozott.
Hirdetés
Translate »