Címlap Címkék Zurich Airport

Címke: Zurich Airport

Hatalmas terminálfejlesztést tervez a zürichi reptér

Utasmóló és irányítótorony engedélyezési eljárását indította el a svájci légügyi hivatal, az A jelű, több mint 35 éves épületszárnyat felváltó modern és integrált építmény kivitelezése 2030-ban kezdődhet.

Majdnem lesodródott a pályáról nekifutás közben egy A320-as

A svájci Edelweiss Air Airbus A320-200-asának személyzete nagy sebességnél szakította meg a felszállást, miután a nekifutáskor a repülőgép majdnem lesodródott a futópályáról.

Újra nyereséges a zürichi repülőtér üzemeltetője

Két veszteséges év után nyereséggel zárta 2022-t, és három év kihagyás után osztalékot fizet a részvényeseinek a Flughafen Zürich AG.

Lezárták Svájc légterét a légiforgalmi szolgálat rendszerének műszaki hibája miatt

Reggel a léginavigációs szolgáltató rendszerében bekövetkezett műszaki hiba miatt le kellett zárni Svájc légterét, leállt a repülőterek forgalma, és az átrepülés sem volt lehetséges.

Átvette első Embraer E195-E2-es gépét a Helvetic Airways

A svájci Helvetic Airways átvette az első Embraer E195-E2 típusú gépét a brazil gyártótól, és bázist nyit Bázel repülőterén.

Újraindítja budapesti járatait a Swiss

A svájci légitársaság járatai március 28-tól hetente három alkalommal repülnek Budapestre, csütörtökönként, péntekenként és vasárnaponként.

Órák alatt eredményt adó PCR-tesztet kínál Zürich repülőtere

Bővítette koronavírus-tesztelési lehetőségeit Zürich repülőtere: a gyorsabb és egyszerűbb vizsgálatot nyálból vett mintával végzik el, az eredmény pedig akár 5 óra múlva meg is van.

Kiakadt a zürichi reptéri díjra a KLM

A holland légitársaság szerint versenyhátránya származik a zürichi repülőtér utasonkénti díja miatt, mert olyan rendszert talált ki az üzemeltető, amely a Swiss-t hozza előnybe.
Hirdetés
Translate »