Az EVA Air egyik legkülönlegesebb és legszerethetőbb brandje, a Hello Kitty idén megújul. Ezentúl nemcsak a Hello Kitty figurákkal, hanem azok barátaival is találkozhatnak a szerencsés utasok.

Cukiság a levegőben: Megújul az EVA Air Hello Kitty brand-je (Forrás: EVA Airv via Aviareps) | © AIRportal.hu

Cukiság a levegőben: Megújul az EVA Air Hello Kitty brand-je (Forrás: EVA Airv via Aviareps)

A vidám festésű gépekből jelenleg 7 db található az EVA Air flottájában. Ázsián kívül Párizsban és május végétől Chicago repterén is felbukkannak ezek a „cuki” gépek – amiért a felnőttek, gyerekek és különösen a spotterek egyaránt rajonganak.

Az EVA Air egyébként két díjat is besöpört a legutóbbi TripAdvisor Traveler’s Choice díjátadón. A legjobb tajvani légitársaság mellett a legjobb régiós díjat is elnyerte. Az EVA Air továbbra is tagja a „Skytrax 5 csillagos légitársaság” exkluzív klubjának, amivel a világon csupán 9 légitársaság büszkélkedhet.

Az EVA Air a non-stop Bécs-Bangkok járatával kényelmes és gyors eljutást biztosít a magyar utazók számára Thaiföldre és Délkelet-Ázsiába. A különleges festésű repülőgépek bevetése a bécsi járaton egyelőre nincs tervben.

Az EVA Air képviseletét Magyarországon az AVIAREPS látja el.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Cikkajánló Bepillantottunk az EVA Air Boeing 777-300ER gépébe

Új repülőgéptípust állított szolgálatba 2016. október 4-től a tajvani EVA Airways a Bécs – Bangkok – Taipei útvonalon. A korábban közlekedő Airbus A330-asokat Boeing 777-300ER repülőgépek váltották. A légitársaság meghívására az AIRportal.hu bepillanthatott a repülőgépbe a bécsi repülőtéren. Részletek…