Edzőteremnek nézte az American Airlines egyik belföldi járatát egy férfi, húzódzkodni kezdett, a gépnek végül meg kellett szakítania az útját egy kitérő repülőtéren.

A Fox News beszámolója szerint az American Airlines 2763-as, Phoenixből Bostonba tartó járatán egy ismeretlen férfi okozott ramazurit. Az utasok elmondása szerint a férfi már akkor illuminált volt, amikor felszállt a gépre.

A felszállás után még több alkoholt kért, majd egy pont után úgy érezte, mindenképpen utastársai tudtára kell hoznia atletikus képességeit és a fej feletti csomagtárolókba kapaszkodva elkezdett húzódzkodó gyakorlatokat végezni.

Fotó: American Airlinesi

Az N975AA lajstromú Boeing 737-800-ason szolgálatot teljesítő légiutas-kísérők megpróbálták a férfit leállítani, többször felszólították, hogy üljön vissza a helyére, de a férfi agresszívan viselkedett, bár tettleg nem bántalmazta a légiutas-kísérőket.

A gépen 147 utas és 6 fő hajózó személyzet tartózkodott, az ő biztonságukat szem előtt tartva a járat kapitánya úgy döntött, hogy Kansas City Nemzetközi Repülőtéren szakítja meg a járat útját.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A landolás után a férfit a hatóságok leszállították a gépről és őrizetbe vették, a gép ez után folytathatta útját és alig fél óra késéssel landolt Bostonban.