Egy amerikai férfi a Delta egyik járatán tartott Aspenből Salt Lake Citybe, ám egyedüli utasként: így a fedélzeten név szerint üdvözölték. Kár, hogy a gép meghibásodása miatt végül nem szállt fel.

Hasonlóan az elmúlt időszakban időnként előforduló esetekhez, a minap ismét csupán egyetlen utast fuvarozott egy menetrend szerinti repülőjárat. Az illető Twitteren is beszámolt a különleges élményről az Air Journal cikke szerint: Vincent Peone a coloradói Aspenből tartott Salt Lake Citybe, a Delta egyik járatával.

A filmesként dolgozó férfi a repülőtéren észrevette, hogy senki más nem vár rajta kívül a járatra, ezért a mobiljával felvette a történteket: a fedélzeten a légiutas-kísérő név szerint üdvözölte, a raktérbe homokzsákokat pakoltak, és a pilótafülkébe is bekukkanthatott egy köszönésre.

Az első tiszt a videó tanúsága szerint meg is jegyezte neki, hogy olyan lehetett az útja, mintha magángépen ment volna.

A felvételen látható, amint indulás előtt a földi kiszolgálók homokzsákokat készítenek elő, hogy a Delta alvállalkozója, a Sky West által üzemeltetett Bombardier CRJ-700-as típusú repülőgépbe pakolják. Erre a megfelelő súlypont miatt volt szükség az utasnak adott válaszuk szerint.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Később kiderült, hogy a videót készítő utas korán örült, mert az utazás nem tartott túl hosszú ideig. A repülőgép ugyanis egy technikai probléma miatt nem tudott felszállni és visszagurult a terminálhoz. Vincent Peonet ezt követően átfoglalták egy másik járatra, amelyen már nem egyedül utazott – de erről persze már nem számolt be videójában.