Az Air France KLM megújult és egységes Economy class ajánlatot mutat be minden nemzetközi desztinációra Európában, Észak-Afrikába és Izraelbe egyaránt– közölte lapunkkal a légitársaság.

Fotó: AIRportal.hu | © AIRportal.hu

Fotó: AIRportal.hu

Ezután az utasok 3 különböző csomag közül tudnak majd választani, mindegyikük más-más szolgáltatást és ajánlatot foglal magába.

A megújult csomagokat fokozatosan vezetik be, azonban a KLM online felületén már 2017 januárjától elérhetőek lesznek az ajánlatok.

A „Light” csomagot olyan utasoknak ajánlják, akik a legalacsonyabb árakon szeretnek utazni, feladott poggyász nélkül.

A „Standard” csomag ára 40-50 Euró pluszköltséget von maga után, amely egy ingyenesen feladott poggyászt és jegyváltoztatáskor fix árat foglal magába.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A „Flex” csomag 70-80 Euróba fog majd kerülni, amiért cserébe teljes rugalmasságot várhatnak az utasok. Ingyenes változtatási lehetőséget biztosít, ami azt jelenti, hogy az utazás napján korábbi járatra is átfoglalhatjuk jegyünket, emellett a SkyPriority szolgáltatás teljeskörű használatát, a fedélzeti étkezést és az elsőbbségi beszállást is tartalmazza.

„Az átláthatóság, a szolgáltatások széleskörűsége és azok folyamatos frissítése az Air France KLM közepes-távú hálózatának alapköve. Az új csomagoknak köszönhetően vásárlóinknak megkönnyítjük a választást, hogy a számukra kedvező szolgáltatásban részesülhessenek.”– nyilatkozta Pieter Bootsma, az Air France- KLM kereskedelmi stratégiáért felelős ügyvezető alelnöke.