Szezonális, hetente két alkalommal közlekedő járatot indít Budapestről Eilatba (Ovda) a Wizz Air 2018. november 9-től – közölte lapunkkal a légitársaság.

Izrael legdélebbi városa, Eilat népszerű nyaralóhely a Vörös-tenger északi partján. Az ide látogatók élvezhetik a város gyönyörű strandjait, a csodálatos korallzátonyok látványát, a pezsgő éjszakai életet és a környék lenyűgöző sivatagi tájait.

A Wizz Air második útvonala Budapest és Izrael között 2018. november 9-én indul.

A szezonális járat hetente kétszer, hétfőn és pénteken közlekedik majd, így menetrendje tökéletes akár egy napsütéses hétvégi kiruccanáshoz, de hosszabb tengerparti nyaraláshoz is.

Fotó: AIRportal.hu

2018 első hét hónapjában a Wizz Air több mint 2 900 000 utast szállított magyarországi járatain, ami 20%-kal több, mint az előző év hasonló időszakában.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság két új repülőgéppel bővítette budapesti bázisát, decemberben újabb Airbus A320 típusú repülőgéppel növeli debreceni flottáját, és idén már 8 új útvonalat indított magyarországi hálózatából. A WIZZ Budapestről és Debrecenből már 82 útvonalon repül 31 országba. A légitársaság 2019-ben 6 000 000 ülőhelyet kínál a magyar utazóknak, ami 5%-kal több, mint az előző évben.

A mai bejelentéssel együtt a WIZZ több mint 125 új útvonalat indít 2018-ban, a meglévő útvonalakon pedig hetente több mint 700-zal növeli az indulások számát 44 országot átfogó hálózatában.  

A légitársaság néhány napja jelentette be, hogy Budapest és Doncaster Sheffield között közlekedő járatot indít október 29-től, mely hetente három alkalommal közlekedik.