Nem lehetett unalmas a karácsonyi buli az Easyjetnél: a légitársaság és a londoni Luton repülőtér közös akciójában több mint 850 ezer izzóval díszítették fel a légitársaság hangárját, az egyik Airbus A320-as pedig új (fény)festést kapott.

Forrás: easyJet

Hatalmas vetítővászonként szolgált a londoni Luton repülőtéren, az Easyjet hangárjában a brit diszkont légitársaság egyik Airbus A320-as repülőgépe. Ez volt talán az első alkalom, hogy karácsonyi fényfestéssel “csomagoltak be” egy utasszállító repülőgépet.

A különleges karácsonyi ajándékot jelentő fényshow előkészítésén a földi kiszolgáló személyzet egy speciális effektekkel foglalkozó csapattal dolgozott együtt. A díszlet több mint 850 ezer izzós, koreográfiára világító fényfüzérből állt.

A legnagyobb attrakció az Airbus törzsére készült fényfestés volt, ahol nem csak az ajtón estek ki virtuális ajándékok, de a komplett repülőgéptörzset is karácsonyi csomagolópapírba tekerték. Mindezt a Diótörő című balett egyik dalára.

Az attrakció a repülőtér és a légitársaság személyzetének és családtagjaiknak készült karácsonyi ajándékként, hogy megköszönjék az egész éves munkájukat.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!