Fejleszti turista osztályának fedélzeti szolgáltatási színvonalát a Delta: novembertől üdvözlő itallal és bisztró stílusú felszolgálással várja utasait a nemzetközi hosszú távú járatain. 

Novembertől kezdődően jobb utazási élményben lesz részük a Delta turista osztályán utazóknak, hiszen olyan újításokat vezet be a légitársaság, amelyek eddig csak az üzleti osztályon utazók számára voltak elérhetők.

Felszállás után a légiutas-kísérők Bellini koktéllal üdvözlik az utasokat, ezt követően az utasok forró törölközővel frissíthetik fel magukat, étkezésnél pedig bisztró-stílusú kiszolgálásra számíthatnak.

Üdvözlő itallal várja a Delta a turista osztályon utazókat novembertől (forrás: Delta)

Ez utóbbi annyit jelent, hogy menüből választhatják ki a főételt, a desszertet pedig külön fogják nekik felszolgálni.

A légiutas-kísérők leszállás előtt egy kis csokival kedveskednek az utasoknak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az ételek nemcsak új receptek alapján készülnek majd, hanem az adagok is nagyobbak lesznek az ígéretek szerint, emellett pedig az evőeszközök is megújulnak.

Az újonnan bevezetendő szolgáltatások tervezésében egy 24 légiutas-kísérőből álló csapat is részt vett, akiknek az volt egyetlen célja, hogy olyan változtatásokat eszközöljenek, amelyek jobb utazási élményt nyújtanak, és amelyeket ők is büszkén képviselnek.

Az elmúlt egy évben a légitársaság a Portland–Tokió járatán tesztelte az új szolgáltatásokat, így több ezer szerencsés utasnak már lehetősége adódott megtapasztalni, milyen a Delta felturbózott turista osztályán utazni.

A tesztelési periódusban végrehajtott 14 ezer repült óra tapasztalatai alapján, még inkább az utasok igényeire szabták a szolgáltatásokat, figyelembe véve az általuk kitöltött több mint 1800 kérdőívet, valamint a légiutas-kísérők visszajelzéseit.

Új recept alapján készült főételek és új evőeszközök lesznek a Delta turista osztályán (forrás: Delta)