Ferihegyre is begyűrűzött a Tetris Challenge. A legújabb online őrületet a múlt hónapban indította el a zürichi rendőrség, amikor a közösségi médiában egy olyan drónos felvételt posztolt, amelyen két rendőr fekszik a járműve mellett a földön, körülöttük pedig elrendezve láthatók a felszerelésük és kocsi eszközei.

Az első képet hamarosan újak követték, amelyen rendőrök, tűzoltók, mentők töltöttek fel hasonló fotókat.

Az utóbbi napokban a légiközlekedésbe, sőt Ferihegyre is begyűrűzött az új hype.

Legutóbb az Aeroplex magyar állami repülőgép-karbantartó vállalat osztott meg hasonló fotót. Ezt megelőzően például a holland Transavia és a tajvani China Airlines légitársaság, de a magyar légimentők, sőt a Gripeneket üzemeltető MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis is beállt a sorba. Lássunk néhány remekművet!

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Aeroplex Kft. is elfogadta a népszerű tetris challenge nevű kihívást! A kihívás teljesítve! 😎A mi kihívottunk a…

Közzétette: Aeroplex of Central Europe Aircraft Technology Center – 2019. október 3., csütörtök

Köszönjük a Magyar Mentőmotor Alapítvány kihívását a #tetrischallenge-re a Magyarországi Légimentésért Alapítvány felé! A kihívást teljesítettük! #tetrischallenge #challengeaccepted #légimentők #hunhems

Közzétette: Magyar Légimentő Nonprofit Kft. – 2019. szeptember 23., hétfő

Köszönjük a kihívást a pápai és pécsi tűzoltóknak. Lássuk, mit tudsz MH 24. Bornemissza Gergely Felderítő Ezred.#tetrischallenge #airforce #wemadeit #saab #sorrywearethebest #hivjatokkinemfelunk #groupwork

Közzétette: MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis – 2019. szeptember 27., péntek

Of course we participate in the #tetrischallenge! Have you ever wondered what’s in a Transavia airplane? We love to show you! How many items do you think are displayed?

Közzétette: Transavia – 2019. október 2., szerda

☺️✈️Wir machen mit in Tetris-Challenge #tetrischallenge #chinaairlines

Közzétette: China Airlines 中華航空 – 2019. szeptember 30., hétfő