Megnöveli a frankfurti reptérre érkező, illetve az onnan induló vonatok számát a Lufthansa és a német Deutsche Bahn, ezzel ösztönözve az utasokat a még inkább környezetbarát utazásra.

Illusztráció (Forrás: Lufthansa)

A Lufthansa legfőbbbázisa a frankfurti repülőtér, amely saját vasútállomással rendelkezik, ahol korábban is nagy utasforgalom volt. Hamarosan még több járat indul és érkezik majd a környékbeli nagyvárosok és a légikikötő között.

Az új járatok, amelyek december közepétől lesznek elérhetők, többek közt Düsseldorf, Köln, Stuttgart, Aachen és Ulm városát köti össze a légitársaság központjával.

Számokban ez azt jelenti például, hogy
Köln és a frankfurti reptér között eddig napi 77 vonatjárat helyett hamarosan 105 segíti az utasok könnyebb eljutását, és ugyanennyi lesz a düsseldorfi viszonylaton is, ami pedig majdnem kétszerese az eddiginek.

Forrás: Frankfurt Airport

A vonatokra már lehet jegyet foglalni, és a Lufthansa biztosította arról minden utasát, hogy amennyiben a vonatjárat késése miatt nem sikerül elérniük a repülőgépüket, a következő légijáratra díjmentesen átfoglalják a repülőjegyüket. A légitársaság szóvivője elmondta: továbbra is bővíteni fogják a vonat-összeköttetést a frankfurti repülőtér és más német városok között.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ezzel az a céljuk, hogy az utasok még több lehetőség közül válogathassanak, amely nem csak az ő kényelmüket, de a környezettudatosságot is támogatja.