Gyömrőn szervez állásbörzét a Celebi Ground Handling. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő, piacvezető földi kiszolgáló cég 2019.09.30-án hétfőn 16 órától 17:30-ig a városházán várja azokat a felnőtteket és diákokat, akik szeretnének többet megtudni a repülőtéri álláslehetőségekről.

A Celebi, török tulajdonú, nemzetközi földi kiszolgáló cégcsoport magyarországi leányvállalata több területen kínál munkalehetőségeket a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, egyebek mellett az alábbi munkakörökbe:

A piacvezető földi kiszolgáló részéről az egyes szakterületek képviselői, repülőtéren dolgozó szakemberek adnak tájékoztatást a résztvevőknek az egyes munkakörökről, a különleges, repülőtéri környezetben végzett munka szépségeiről.

Emellett lesz egy rövid videóvetítés is, amelyben a jelenlévők bepillantást kaphatnak a repülőtér életébe, a földi kiszolgálók munkájába.

A Celebi átlátható és konkrét tájékoztatást ad a résztvevőknek a kereseti lehetőségekről és a juttatásokról, mellébeszélés és sallang nélkül.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A CELEBI Ground Handling Hungary Kft. a felnőtt munkakeresők és diákok számára is kínál repülőtéri álláslehetőségeteket.

A részvételhez előzetes regisztráció nem szükséges, a Celebi vár mindenkit, aki egy hideg üdítő és friss péksütemény mellett szeretne kötetlenül, családias hangulatban egy jót beszélgetni a repülőtéri álláslehetőségekről és úgy érzi szívesen dolgozna a reptéren.

Nem lesznek buta tesztek, vagy interjú, azt nézik mit tudsz és nem azt amit nem. Mellébeszélés nélkül, kereseti és valódi karrierlehetőségekről lesz szó. Nem szükséges reptéri tapasztalat, elég ha örömmel gondolsz a reptéri világra.

Időpont: 2019.09.30. hétfő 16:00-tól 17:30-ig
Helyszín: Gyömrő, Szent István út 26. – Városháza, Házasságkötő terem

A repülés szenvedély.
A földi kiszolgálás hivatás.
Számodra a Çelebi a legjobb választás.

(x)