Közzétette 2019/20-as téli menetrendjét az Iberia. A spanyol nemzeti légitársaság a következő téli időszakban is fenntartja közvetlen járatait Madrid és Budapest között, sőt a tavalyi menetrendhez képest dupla annyi, heti három helyett heti hat járat repül majd az útvonalon.

Hetente hat járatot közlekedtet az Iberia a 2019/20-as téli menetrendben Madrid és Budapest között a spanyol légitársaság lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint.

Az Iberia Airbus A319-es és A320-as gépei kedd kivételével a hét minden napján repülnek a spanyol és a magyar főváros között a téli időszakban.

Az IB 3278-as számú járatok helyi idő szerint 11:55-kor indulnak Madridból és 15:05-kor szállnak le Budapesten, visszafelé pedig IB 3279-es járatszámmal 15:40-kor szállnak fel Ferihegyről és 18:55-kor érkeznek meg a Barajas repülőtérre.

A 2019/20-as téli menetrendben meghirdetett heti hat járattal az előző év téli időszakához képest duplájára növeli a járatok számát az Iberia az útvonalon.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Fotó: AIRportal.hu

Az idei téli menetrendben a jelenleg elérhető információk szerint a Wizz Air és a Ryanair is hetente 4-4 alkalommal repül Madridba.

Az IAG-holding diszkont légitársasága, a Vueling a tavaly téli menetrendhez hasonlóan fenntartja a heti három járatát Barcelona és Budapest között.